Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ginzeng mással képes leírás - Ginseng.tlap.hu
részletek »

Ginzeng mással - Ginseng.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ginseng.tlap.hu » Ginzeng mással
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ginzeng ginkgó forte

Ginzeng ginkgó forte

A ginzeng ginkgkó páros lassítja és megakadályozza a szabad gyökök jelenlétét a szervezetben, így hathatós védelmet nyújt a rák és a korai öregedés ellen is. A Ginsenget Kínában már évszázadok óta használják az általános jó kondíció megőrzésére.

Ginzeng royal jelly ampulla

Ginzeng royal jelly ampulla

A ginzeng gyökeret, már 5000 éve is alkalmazták a Távol-Keleten. A híres SANJING márkjú termékünk ginzeng gyökérből és méhpempőből készült ampulla tartós fogyasztása csökkenti a fizikai és szellemi fáradtságot, segít megteremteni a mindennapi életünkhöz szükséges energiát.

Grapefruit cseppek ginzenggel

Grapefruit cseppek ginzenggel

Grapefruit cseppek Ginsenggel, A grapefruitban található citrus bioflavonoidok támogatják a normál érfunkciókat. A Panax ginseng hatóanyagai támogatják a vérkeringést,mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Az idősödő szervezetet erősíti,élénkíti. Segít fenntartani a szervezet természetes védekező képességét, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere. Támogatja a memóriát,segíiti az agyi folyamatok zökkenőmentes működését, energiával tölti fel szervezetünket.

Herbal Adrenergize

Herbal Adrenergize

A ginzeng tonikus hatása fantasztikus, hiszen a teljes szervezetet energiával tölti fel. Közismert immunrendszer-erősítő, lelki és fizikai stressz ellenében egyaránt hasznos. A ginzeng állítólag különösen a legyengült szervezet helyrebillentését, illetve a betegségekből való lábadozást segíti eredménnyel.

Memolife, az agy vitaminja

Memolife, az agy vitaminja

Maximális a Rád nehezedő nyomás? Tanulnod kell, vizsgáznod kell? S Te közben úgy érzed, hogy már szétmegy a fejed a sok információtól? A Memolife MAX a maximális megoldás! A Memolife MAX összetevői, a lecitin, az Omega 3 és a Ginseng segítenek, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. A Ginsenget, ezt az ősi ázsiai növényt, varázserővel ruházták fel már évszázadok óta. Ez a varázserő a fiatalság megtartását, az egészség megőrzését, a fizikai és mentális lét serkentését jelenti.

Tuti menü