Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ginseng és Ginkgo képes leírás - Ginseng.tlap.hu
részletek »

Ginseng és Ginkgo - Ginseng.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ginseng.tlap.hu » Ginseng és Ginkgo
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ginkgo + Ginseng ivóampulla

Ginkgo + Ginseng ivóampulla

A Ginkgo Biloba és Red Panax ginseng extractum javítja az agy vérellátását és ezért különösen hatásos öntudatzavarok, szédülések, emlékezetzavarok, csökkenő figyelem, valamint a szellemi teljesítőképesség gyengülése esetén.

Ginseng + ginkgo - Gendashop

Ginseng + ginkgo - Gendashop

Főbb összetevők: Ginkgo biloba levél, ginseng gyökér, zöld tea. Ebben a teakeverékben a zöld tea élvezeti értékét ötvöztük a kínai gyógyászat két nagyon értékes gyógynövényével. A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot.

Ginseng-Ginkgo és zöld tea

Ginseng-Ginkgo és zöld tea

Ebben a teakeverékben a zöld tea élvezeti értékét ötvöztük a kínai gyógyászat két nagyon értékes gyógynövényével. A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai szabadgyök-lekötő hatásúak, elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben. A ginsenggel társítva olyan különleges teát kapunk, amely mozgósítja a szervezet energiatartalékait, valamint jó hatással van a szellemi teljesítményre és a koncentráló képességre.

Ginseng-ginkgo tea

Ginseng-ginkgo tea

Ebben a teakeverékben a zöld tea élvezeti értékét ötvöztük a kínai gyógyászat két nagyon értékes gyógynövényével. A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben, valamint hozzájárulnak a keringési rendszer megfelelő működéséhez. A ginsenggel társítva olyan különleges teát kapunk, amely hatóanyagainak köszönhetően mozgósítja a szervezet energiatartalékait, hiszen kedvező hatással van a fizikai és a szellemi teljesítményre.

Herbalnet tea

Herbalnet tea

A Ginkgo értágító hatása révén az egész szervezetben serkenti a vérkeringést. Javítja az agy vérellátását, megszüntetve az ebből eredő problémákat pl. szívroham, krónikus fejfájás, fülzúgás, stb. Gátolja a vérrögök keletkezését, alapjaiban szüntetve meg az infarktus és a trombózis kialakulásának a veszélyét. Lassítja és megakadályozza a szabad gyökök jelenlétét a szervezetben, így hathatós védelmet nyújt a rák és a korai öregedés ellen is. A Ginsenget Kínában már évszázadok óta használják az általános jó kondíció megőrzésére.

Holistic remedies

Holistic remedies

A ginseng gyökér formája nagyban hasonlít az emberi test formájához, e hasonlatosság miatt a régiek úgy gondolták, hogy az ember és a ginseng rokonságban vannak egymással. Abban mindenesetre igazuk volt, hogy a ginseng az ember egészére jótékony hatással van.

Mit tesznek az egyetemisták?

Mit tesznek az egyetemisták?

Egyetemisták mit tesznek fáradtság, koncentráció hiány ellen és a teljesítőképesség javítása érdekében? Nagyon sok vizsgám van mostanában, és még lesz is. Milyen segítséget tudtok ajánlani? Ginseng, biloba, energiaital, fekete tea? Esetleg más?

Tuti menü