Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ginseng Ampullák Termékkeresőkön képes leírás - Ginseng.tlap.hu
részletek »

Ginseng Ampullák Termékkeresőkön - Ginseng.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ginseng.tlap.hu » Ginseng Ampullák Termékkeresőkön
Keresés
Találatok száma - 5 db
Árgép - Ginseng ampullák

Árgép - Ginseng ampullák

Az ember legfőbb kincsének, az egészségének a megőrzését könnyíti meg a Changpai-hegyről származó, aranyat érő ginsenggyökér. A Távol-Keleten már 5000 éve, Magyarországon pedig több mint egy évtizede alkalmazzák eredményesen mint csodás gyógynövény-elixírt. A távol-keleti népgyógyászat mindig elismerően nyilatkozik a ginseng áldásos hatásairól.

Ginseng ampullák - Árukereső

Ginseng ampullák - Árukereső

Az ember legfőbb kincse az egészsége - ennek a kincsnek a megőrzését könnyíti meg a Távol-Keleten már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmazott, ginseng gyökérből és méhpempőből. Keresse meg a leg ideálisabb ginseng ampullát.

Ginseng ampullák az Olcsó weboldalon

Ginseng ampullák az Olcsó weboldalon

A rendkívül értékes növény, az Araliaceae, azaz az ázsiai ginzeng gyökér kivonata. Hatását irodalmi adatok igazolják. A hormonális, az emésztő és a keringénsi rendszeren keresztül erősíti a szervezetet. Megkönnyíti a stresszhelyzetekhez való alkalmazkodást, növeli az oxigénszállító vörösvérsejtek működését.

Ginzeng ampullák - Árgép

Ginzeng ampullák - Árgép

Gyógyhatású élelmiszereiket és egyéb alapanyagaikat nem csak szorosan orvoslásra használják, hanem az élet egyéb területein is, mindennap alkalmazzák ezeket. De nem kell keletre elmennünk ahhoz, hogy megismerjünk 10 olyan dolgot, mely egyenesen a konyhából származik, és garantált a potencianövelő ereje!

Olcsóbbat - Ginseng ampullák

Olcsóbbat - Ginseng ampullák

A Ginseng egy adaptogén növény, melyet világszerte ismernek immunrendszer erősítő, agykapacitást növelő, szívet megóvó és stresszcsökkentő hatásairól. A gyógynövény-kereskedők normalizáló vagy erősítő anyagként emlegetik, és azt állítják, hogy automatikusan a test azon részében kerül felhasználásra, ahol szükség van rá.

Tuti menü