Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ashawaganda - Indiai Ginseng képes leírás - Ginseng.tlap.hu
részletek »

Ashawaganda - Indiai Ginseng - Ginseng.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ginseng.tlap.hu » Ashawaganda - Indiai Ginseng
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ashawaganda - Atma center

Ashawaganda - Atma center

Az Ashwagandha érdekes módon egyszerre tonizál és nyugtat is. Megnyugtatja a túlhajszolt idegrendszert, amely a hiperaktivitás jeleit mutatja, pl. érzelmi hullámzás, izgatottság, stressz. Egyszerre energizál és nyugtat. Az Ashwangandha név arra utal, hogy a friss gyökérnek a ló vizeletéhez hasonlít az illata, és azt is tartják, hogy a lóéhoz hasonló szexuális erőt ad.

Ashawagandha kapszula vásárlás

Ashawagandha kapszula vásárlás

Immunerősítő, stresszoldó készítmény, amely növeli a szervezet ellenálló képességét. Az 'indiai ginzeng' javítja a fizikai-szellemi teljesítő és a stressz tűrőképességet, a krónikus fáradtság és az általános gyengeség leküzdését. Ősi afrodiziákum!

Az Ashwagandha áttekintése

Az Ashwagandha áttekintése

Az ashwagandha készítmények a Withania somnifera növény gyökereiből és leveleiből készülnek; ez egy kis cserje a csucsorfélék (Solanaceae) családjából. A magokat és a rügyeket szintén felhasználják. Elsősorban az Indiai Himalája száraz lejtőin, valamint Észak-Afrika és a Közel-Kelet nyugati területein honos. Egyéb elnevezéseinek némileg ellentmond, hogy egyébként nincs rokonságban a valódi ginzengfélékkel

Az indiai ginzeng bemutatása

Az indiai ginzeng bemutatása

A hagyományos ájurvédikus használatban az Ashwagandha számos hasznos tulajdonsága közül a legismertebb az , hogy növeli a stresszel szembeni szellemi és fizikai állóképességet.Táplálja az idegeket és javítja az idegsejtek működését. Segítve ezzel a stresszel teli szituációkban a nyugalom megőrzését.

Dabur ashwagandha

Dabur ashwagandha

Az Ashwagandha, közismert nevén, az indiai ginzeng gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Alkalmazása ajánlott a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására, a stressz, depresszív hangulati zavarok, szorongás, krónikus fáradtság csökkentésére, egyes allergiás megbetegedések tüneteinek enyhítésére. Kiváló afrodiziákum. Shilajittal együtt adagolva a férfiak számára szexuális teljesítményfokozó.

Jóga és ayurvéda

Jóga és ayurvéda

Az ashwagandha széles körben alkalmazható gyógynövény, ami segíthet a gyakorlatok végzése közben fellépő stresszhatások kontrollálásában azzal, hogy lenyugtatja az izmokat, csökkenti a fájdalmat, és pótolja az elveszett energiát, mindezt ráadásul a stimulánsokra (pl. efedra) jellemző mellékhatások nélkül teszi. Egyéb elnevezések

Whitania somnifera

Whitania somnifera

A Withania egy kis cserje. Az ashwagandha készítmények a Withania Somnifera növény gyökereiből és leveleiből készülnek. A magokat és a rügyeket szintén felhasználják. Mindegyik részének más gyógyászati értéke van, és máshogy kell elkészíteni annak érdekében, hogy hatóanyagai maximálisan hasznosuljanak. Elsősorban az Indiai Himalája száraz lejtőin, valamint Észak-Afrika és a Közel-Kelet nyugati területein honos. Egyéb elnevezéseinek némileg ellentmond, hogy egyébként nincs rokonságban a valódi ginzengfélékkel. A szanszkrit elnevezés az ashwagandha gyökér szagára utal, mely állítólag egy izzadt lóra emlékeztette az embereket. A növénynek piros termése van és sárga virága. A leveleket a rovarok elriasztására is használják.

Tuti menü